3 תשובות
בתנור או במחבת או במיקרו
לדעתי לשים את התנור על 200 מעלות בערך ל20 דקות. אני הייתי משמנת אותם קצת, שיתפסו גוון זהוב. בכללי עד שזה רך, כמו ציפס שאת מכירה, לא קשה בסך הכול.
לפרוס נייר אפייה על מגש
לפזר את הצ'יפס על המגש
(אני אוהב לתבל עם פפריקה ומלח אבל זה לגמרי לטעמך)
ואז לשים בתנור על 180-200 מעלות כזה לאיזה 15-20 דקות ואז תחזרי תבדקי **בזהירות!!!** אם הצ'יפס מוכן אפשר עם קיסם או פשוט להוציא עם כפפה לנשוף עד שיתקרר ולטעום ואם זה מוכן להוציא אם עדין לא רך מספיק להחזיר לתנור ל5 דקות או כמה שאת חושבת לפי מידת העשייה של הצ'יפס
לפזר את הצ'יפס על המגש
(אני אוהב לתבל עם פפריקה ומלח אבל זה לגמרי לטעמך)
ואז לשים בתנור על 180-200 מעלות כזה לאיזה 15-20 דקות ואז תחזרי תבדקי **בזהירות!!!** אם הצ'יפס מוכן אפשר עם קיסם או פשוט להוציא עם כפפה לנשוף עד שיתקרר ולטעום ואם זה מוכן להוציא אם עדין לא רך מספיק להחזיר לתנור ל5 דקות או כמה שאת חושבת לפי מידת העשייה של הצ'יפס
באותו הנושא: