סטיפס ל ?  


החלפת מרכיבים במתכוני עוגות - האם ניתן להחליף 175 ג' חמאה ולהכניס שמן קנולה במתכון לעוגת (קראנץ )שמרים? ובכללי, מתי כן אפשר להחליף במתכונים וע"פ אילו כמויות?

שואל השאלה: יניב כהן‏  (12 בפברואר 2011, 18:15)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
הנה לך טבלת המרות באוכל באופן כללי.
כאשר ממירים חמאה בשמן זה פוגם בטעם כי החמאה אינה רק שומן יש בה את הטעם המיוחד.
מרגרינה להחליף בשמן אינו מהווה בעיה וגם רצוי
המשיב: איציק זהר ‏ (53)
בתאריך: 12 בפברואר 2011, 18:28
5
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה