5 תשובות
לא משתמשים במידות האלה לפסטה זה סתם מסובך.
צריך פשוט שיהיו מספיק מים כדי שלפסטה יהיה מקום לזוז ולא להדבק
אם את רוצה לעשות את כל החבילה תמלאי שלושת רבעי סיר במים תשימי כפית מלח וכף שמן תחכי שירתחו ותכניסי את כל השקית ותערבבי כל דקה בערך אמור לקחת 10 דקות אולי קצת יותר אחרי זה תשפכי למסננת ואז אפשר לעשות רוטב של חבילת חמאה וכוס חלב.. ואם את רוצה פחות פסטה אז ככה גם פחות מים לפי העין... אותו מתכון
אל תתייחסי לזה, תרתיחי לפני זה מים בסיר עד האמצע וקצת יותר ואז כשהמיים יהיו ממש רותחים ומבעבעים תמניכי את האש ותשימי את כמות הפסטה שאת רוצה
לפי משקל לאוכל בדרך כלל. יש גם כלים שמיועדים למדידה של זה אבל זה לא מדויק.
בכל מקרה גם אם תשימי יותר, זה לא נורא, זה לא כמו אורז...
שואל השאלה:
תודה❤❤
אנונימית