סטיפס ל ?  


הכנת קוואקר - איך מכינים קווקאר? תמיד כשאני מנסה להכין זה יוצא גושי. תודה לעונים.

שואל השאלה: Lora (:‏  (9 באפריל 2011, 13:07)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
תשובת מומחה סטיפס: אברהם שרם ‏ (293)

כ- 5 כפות קוואקר דק + כחצי ליטר נוזל (מים, חלב, סויה או שילוב ביניהם ומבשלים מספר דקות בתוספת פרי או נותן טעם אחר כמו קינמון או קקאו וכד'. לאחר מספר דקות של בישול מכבים את האש, נותנים לזה לנוח ולהתעבות מספר דקות ונהנים באכילה
בתאריך: 9 באפריל 2011, 21:29
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
2
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

יש להרתיח תחילה את הנוזל (חלב או מים) ואז להוסיף את הקוואקר (אפשר כל סוג של קוואקר). והתוספות (פירות יבשים, סוכר חום, קינמון) יש להביא לרתיחה ולהעביר לאש קטנה מאוד. יש לערבב כל זמן הבישול. במקרה שהדיסה סמיכה מדי יש להוסיף עוד נוזל יש להמשיך ולבשל עד לקבלת המרקם הרצוי.
המשיב: ענתי
בתאריך: 10 באפריל 2011, 16:39
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
3
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה