4 תשובות
מרתיחה מים ומלח, שמה את הפסטה, ובמחבת אחרת את מטגנת קצת שום עם בצל לפי ראות עינייך... מחכה שהבצל יזהיב.. קולפת עגבניות... חותכת לריבועים.. מוסיפה למחבת... שמה רסק עגבניות קנוי... קצת מים.. מלח, פלפל... ואחרי שהפסטה מוכנה תסנני אותה, תשטפי במים קרים, תעבירי חזרה לסיר, ושתפכי על הפסטה את הרוטב. בהצלחה!

-- טוב אז פסטה זה פשוט... את מרתיחה מים מפעילה את הגז על האש הכי גבוהה ומחכה כמה דקות כל דקה תבדקי תערבבי (ואל תסגרי עם מחסה)
הרוטב - אני עושה עם רוטב עגבניות כזה מהסופר, שמנת, פלפל (התבלין), סוכר, ומלח
ואת יכולה אורגנו (שזה תבלין )... תוסיפי לפי הטעם...
ותשגיחי על האש
שואל השאלה:
תביא לי את המתכון?
איי זה מה שאני אוכלת עכשיו
באותו הנושא: