סטיפס ל ?  


הצעות לתיבול לבבות על האש - אשמח לתיבול מיוחד..

שואל השאלה: אנונימי‏  (20 במאי 2011, 23:50)
תגיות: מנגל,‏ מתכונים,‏ מטבח,‏ לבבות,‏ תיבול,‏ בשר
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
תשובת מומחה סטיפס: חיים אופק ‏ (36)

לכמות של חצי ק"ג לבבות:
רבע כוס שמן
כפית פפריקה אדומה מתוקה
רבע כפית פלפל שחור
שן שום אחת כתושה
כפית כמון
רבע כפית קארי
לערבב ולמשוך את הלבבות
עגיף להשתמש בשיפודי מתכת שיבלו את הלבבות גן מבפנים.
צריך להזהר לא לשרוף מבחוץ בעוד שהחלק הפנימי ישאר נא.
יש למרוח מהתערובת פעם אחת נוספת באמצע הצליה
בתאבון
בתאריך: 21 במאי 2011, 08:48
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

האמת היא שאני לא בטוחה עד כמה אני יכולה לעזור לך מכוון שאצלנו בבית לא קונים איברים פנימיים לאכילה אלא רק עוף של טבעוף (כי אנחנו מקפידים על עניין אכילה של עוף ללא אנטיביוטיקה) אבל אני יכולה להגיד לך שאנחנו מכינים אחלה מרינדה שאולי יכולה להסתדר לך עם הלבבות. אנחנו משרים את העוף לילה לפני במרינדה של שמן זית, יין אדום, מלח, פלפל שחור, שום כתוש ופפרידה אדומה וזה יוצא מאוד טעים על המנגל.. בתאבון!
המשיב: רחלי
בתאריך: 22 במאי 2011, 06:51
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

ההצעה שלי ללבבות על האש: פלפל שחור, כמון, פפריקה, שן שום כתושה, מלח
שמן זית, וטיפה קינמון נותן לזה טעם מיוחד
המשיב: אייל
בתאריך: 1 במאי 2014, 08:40
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה