4 תשובות
שמנת מתוקה היא יותר לדברים מתוקים, ושמנת בישול לרביולי וכאלה...
אחוזי השומן
שמנת לבישול היא יותר רזה
שמנת לבישול היא יותר רזה
משתמשים בשמנת מתוקה לעוגות וקינוחים
ובשמנת לבישול לרטבים לפסטה , רביולי וכאלו
ובשמנת לבישול לרטבים לפסטה , רביולי וכאלו
בשמנת מתוקה משתמשים למתוקים, קינוחים ועוגות.
בשמנת לבישול משתמשים למלוח. מאכלים, תבשילים, אפייה, מוקרם ועוד...
בשמנת לבישול משתמשים למלוח. מאכלים, תבשילים, אפייה, מוקרם ועוד...
באותו הנושא: