10 תשובות
אחרי האפייה את מורחת את הלקה על הפימו (:
אחריי* (:
מורחים את הלקה אחרי שאופים את הפימו כי עם שמים לקה לפני שאופים הוא לא נאפה ונשאר כמו שהוא וזה נהיה יותר מגעיל
אחרי ^^
שואל השאלה:
תודה רבה לכולם
זה תלוי בלקה. תבדקי מה כתוב על האריזה (:
שואל השאלה:
רשום שזה לכה ורניש
את מורחת אחריי, שהפימו כבר התקשה.
מחכים שיתייבש ויתקרר ומורחים אחרי האפייה. אפשר להשתמש גם בלק שקוף רגיל!
שואל השאלה:
תודה רבה לכל העונים עזרתם לי מאוד