סטיפס ל ?  


ניפוי קמח - בקשר לנפה. האם צריך שתיהיה אותו נפה לקמח לבן וקמח מלא? או שצריך נפה אחרת? ואם כן איזו נפה? תודה לעוזרים.

GoMan‏  (9 בספטמבר 2012, 09:48)
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
היי,
אם את מתכוונת מבחינה הלכתית אז ניפוי קמח לבן צריך להעשות עם נפה ממשי,
קמח מלא אי אפשר לנפות עם נפה ממשי, ולכן מנפים עם נפה רגילה, אבל אולי כבר עדיף לרכוש קמח מלא ללא חרקים - חוסך המון עבודה.

מקווה שעזרתי.
ריבי26
9 בספטמבר 2012, 10:29
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

יש ביכלל דבר כזה קמח מלא ללא חרקים?
ומה הכוונה נפה רגילה
רו
9 בספטמבר 2012, 11:23
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

בשיחה עם הטכנולוג הראשי של "שטיבל", נאמר לי שלקמח מלא צריך "נפה" בגודל 40 מ"ש
עמוס
4 בדצמבר 2012, 19:18
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה