3 תשובות
את הבצק?
קילו קמח 20 חלמונים..
או את המתכון לרוטב?
קילו קמח 20 חלמונים..
או את המתכון לרוטב?
איזה סוג ספגטי גיל או משהו אחר? אם רגיל אז 6 דקות בישול זה צריך להיות טיפונת קשה ולא לגמריי מבושל (;
מרכיבים
1 חב ספגטי
שום כתוש,
מלח,
פילפל שחור,
זר של בזיליקום טרי,
מעט סוכר,
1 קופסא רסק עגבניות
אופן ההכנה
את הפסטה יש לבשל לפי הוראות היצרן על גביי השקית.
באותו הזמן בסיר ניפרד הכנת הרוטב:
לשפוך לסיר חצי כוס שמן, להוסיף את הבצל חתוך לקוביות קטנות ולטגן עד לצבע זהוב.
להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת כל התבלינים ולערבב, להוסיף כחצי ליטר מים, להביא לרתיחה, לבשל עוד 10 דקות, ולכבות.
לקצוץ את הבזיליקום, להוסיף ולערבב.
בתיאבון!
1 חב ספגטי
שום כתוש,
מלח,
פילפל שחור,
זר של בזיליקום טרי,
מעט סוכר,
1 קופסא רסק עגבניות
אופן ההכנה
את הפסטה יש לבשל לפי הוראות היצרן על גביי השקית.
באותו הזמן בסיר ניפרד הכנת הרוטב:
לשפוך לסיר חצי כוס שמן, להוסיף את הבצל חתוך לקוביות קטנות ולטגן עד לצבע זהוב.
להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת כל התבלינים ולערבב, להוסיף כחצי ליטר מים, להביא לרתיחה, לבשל עוד 10 דקות, ולכבות.
לקצוץ את הבזיליקום, להוסיף ולערבב.
בתיאבון!
באותו הנושא: