10 תשובות
התשובה היא-חד משמעית זמן ייבוש קצר מידי. הלחות היא מושבת חיידקים וכמובן אלה באים עם ריח. אין כמו השמש גם לטשטש כתמים שכמעט יצאו ורק נשאר מהם זכרון חוור.
בכל מייבש בדלת יש מעין משהוא שנשלף, את חייבת לנקות אותו, הסיבים של הבגדים תקועים שם תנקי את זה אחרי כל כמה פעמים שאת משתמשת במייבש, גם לבדוק את הצינור הפליטה שהוא לא סתום. כל טוב.
לאחר שהמכונה נגמרת ישר תוציאי את הבגדים שלא יהיה ריח שהבגדים נשארים הרבה בכביסה נשאר להם ריח.. אל תחכי לרגע ישר תוציאי אותם...
אנונימית
הריח נוצר בגללה שאתה משאיר את הכביסה במכונה גם לאחר שהיא סימה את התכנית כביסה. אסור להשאיר כביסה רטובה במכונה
שואל השאלה:
הבהרה: אני כבר לא נערה.. מכבסת שנים כמויות של כביסה ויודעת בדיוק מתי צריך להוציא ומה צריך לעשות מדובר על ריח פתאומי, חזק ובלתי נסבל בבגדים היוצאים מהמייבש, מיד עם סיום פעולתו.

תודה - שואלת השאלה.
אנונימית
במידה ולכביסה אין ריח רע לאחר יבוש על חבל כביסה, יתכן מאד וצריך לנקות את המייבש באופן יסודי כולל החלפת צינור פליטת האוויר חם ושאריות סיבי בד.
גם לי יש אותה בעיה - מאז שהחלפתי מייבש כביסה. המייבש הקודם היה מייבש עם צינור, המייבש החדש עם מעבה. נראה לי שזה קשור.
אפשר להשתמש בדפי ריח למייבש, במקום במרכך כביסה. גם מאריך את חיי מכונת הכביסה, וגם משאיר ריח טוב בבגדים.
שק

צינור פליטת אדים - פעולת הייבוש אשר עושה מייבש כביסה היא בעצם ערבוב הבגדים תוך כדי חימומם. כפי שלמדנו בשיעורי טבע בכיתה ה'- כאשר מחממים מים הם הופכים לאדים. כדי להיפטר מאותם אדים, ולגרום לייבוש הבגדים, הם נפלטים דרך צינור הנקרא "צינור פליטת אדים". ניתן לזהות בעיה בצינור זה, כאשר זמן ייבוש הבגדים מתקצר משמעותית לעומת פעמים קודמות, ולעיתים אף הכביסה תהיה בעלת ריח רע או קשה למגע. אם וכאשר מייבש כביסה אכן נתקל בבעיה שכזו - יש להזמין טכנאי לתיקון מוצרי חשמל שיתקן את הצינור, או יחליפו במידת הצורך.
אריאלה
יש לי את אותה בעיה במייבש שקניתי לפני שבועיים. זה ריח של שמן מכונות או גומי שרוף. איך פתרת את הבעיה?
יוליה
אותה בעיה. בסוג המייבש החדש. קשהמאד להוציא בגדים עם ריח טוב, ניסיתי דפי בישום, תרסיסים, אפילו לרסס ריח לתוך מיכל קולט האדים. נאדה! המייבש שואב כל זכר לריח טוב והכביסה יוצאת במקרה הטוב בריח של מדיח כלים. ניסיתי כולל רענון אחר כך ועוד דברים שבזבזתי עליהם חשמל וזמן לשוא
טליה חני
באותו הנושא: