סטיפס ל ?  


צ'יפס בתנור יוצא יבש - תמיד כשאני מכינה ציפס בתנור זה יוצא יבש ובלי טעם, איך אפשר להכין ציפס מתפוחי אדמה רגילים (לא ציפס בשקית) ושזה יצא טעים ולא יבש ולא קראנצי ושיצא פחות או יותר בטעם של ציפס שמטגנים או ציפס שבא בשקית קפואה? תודה ויום נעים.

שואל השאלה: אנונימי‏  (18 ביולי 2011, 13:15)
השאלה היא שאלה למומחים. רק מומחים ובעלי מקצוע המבינים בתחום, מוסמכים לענות על שאלות כאלה.
תשובות הגולשים:
מיון לפי זמן  |  דירוג
שואל השאלה: ושכחתי לציין, בלי שמן
המשיב: אנונימי
בתאריך: 18 ביולי 2011, 13:15
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

תשימי הרבה שמן בתוך תבנית חד פעמית ותשימי תצ'יפס לא משנה הקפוא או מהתפוחי אדמה
ותשימי הרבה מלח
וזה יצא מזה טעים ככה אני עושה:) ולא יבש
המשיב: גלוווווווווווש ‏ (378)
בתאריך: 18 ביולי 2011, 13:16
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

תשימי הרבה שמן בטיגון ואחרי זה תוסיפי קצת מלח
המשיב: דינושש ‏ (28)
בתאריך: 18 ביולי 2011, 13:16
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
1
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

אה אז אם זה בלי שמן אז אי אפשר:D
המשיב: גלוווווווווווש ‏ (378)
בתאריך: 18 ביולי 2011, 13:16
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

בלי שמן זה חייב לצאת יבש, אולי תנסי עם קצת שמן זית. חתיכות כמו האצבע הקטנה, לבריאות.
המשיב: טובה 22 (נאמן סטיפס) ‏ (10119)
בתאריך: 18 ביולי 2011, 13:18
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

בלי שמן זה יצא לך יבש. שימי שמן זית, פלפל שחור, פפריקה אדומה, רוזמרין ומלח ושימי בתנור לשעה בערך. מקווה שעזרתי:)
המשיב: חנצ'ע (בת) (נאמן סטיפס) ‏ (2727)
בתאריך: 18 ביולי 2011, 13:50
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה

דיי בעייתי בלי שמן, כדאי לך להשתמש בשמן זית, לפחות טיפה. (:
המשיב: טלוש היפה :-* ‏ (108)
בתאריך: 18 ביולי 2011, 16:20
לתשובה זו הוענק פרח משואל השאלה
0
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה