סרטי תלת מימד - אני רוצה בבקשה סרטי תלת מימד שעובדים על משקפי כחול אדום. הורדתי את הסרט מסע אל בטן האדמה ואין לי את המשקפים המתאימות שצריך אליו. מה לעשות? תודה לעונים.
חיפוש קל בגוגל יכול לעזור. בכל מקרה, הנה מדריך קטן מאתר אטראף
מצרכים * שני ניירות צלופן, אדום וכחול * מספריים * סלוטייפ או דבק
אופן ההכנה הדבק דף זה לנייר קרטון או דף עבה כלשהו. הערה: בדוק עם הוריך לפני שימוש במספריים.
הוראות 1. צבע את המשקפיים שלך בעזרת תושים או כל אמצעי אחר 2. גזור את המשקפיים לפי הקו השחור החיצוני 3. חתוך את המיקום לעיניים במשקפיים רשום ( CUT OUT) 4. הדבק את הצלופן הצבעוני בצד האחורי של המשקפיים כך שייכסו את המיקום של העיניים. הדבק את הצלופן האדום בצד השמאלי של המשקפיים (מיקום העין השמאלית יהיה האדום) ובצד הימני הדבק את הצלופן הכחול. 5. קפל והדבק את המקומות בו כתוב fold and glue 6. כשהדבק התייבש, הרי לך משקפי תלת מימד! תהנה מהסרט!
תראה הבעיה היא שיש לי משקפיים כחול אדום, אבל הם לא מתאימות לסרט עצמו. השאלה אם יש סרטים או סירטונים שמתאימים?
המשיב:
אבי
בתאריך: 19 בפברואר 2009, 20:18
1
דירוג:
הצבעתך התקבלה!
ההצבעה כבר נקלטה
בטח שיש יש' את הסרט ''ת'רמפ לירח'' - (fly me to the moon-3D) ויש גם את הסרט ''ספיי קידס'' -בתלת מימד (SPY Kids 3-D) ואני חייב לציין כי יש את הסרט ''מסע אל בטן האדמה '' בגרסת - 3D לצפייה עם המשקפיים הרגילים (כחול-אדום) ויש גם גרסה! של דולבי (משפקיים ייקרות מאוד ייחסית ויש אותם לעיתים רק בבתי הקלונוע )*
את יכולה גם לרכוש דרך הרשת את הסרט ''טרמפ לירח '' בגרסת תלת מימד: קישור רכישה http://www.amazon.com/Fly-Me-Moon-3D-Version/dp/B001GJ4U96 = מידע (העמוד באנגלית).!
''ספיי קידס '' 3D (הסרט שדיברתי עליו מקודם^) קטע קצרצר שהעולה במיחוד - (כמובן בתלת מימד*) http://www.youtube.com/watch?v=qK8xMxDadHc