6 תשובות
בוקר טוב מיכל !!
חלל הפה מראה לנו מה קורה בתוך הקיבה. בכדי לעזור אני צריכה לדעת מה היא אוכלת. בנתיים תתני לה חיידקים טובים (אסידופילוס) רצוי שיהיה בצורת אבקה שתמולל בפה.
הרבה בריאות !!
זה מאוד כואב ולכן הילדה לא תכניס מזון לפה. לכן חשוב לתת לה נוזלים כדי למנוע התייבשות. זה יעבור מעצמו כעבור מספר ימים.
שלום רב ,
לפני מספר שנים מקרה זה ארע לילדיי ורופא הילדים המליץ על שתיית חלב עיזים טרי ,אותו ניתן לרכוש במשקים שונים בארץ.(כמו: בית חנן)
orna
אכן, אורנה צודקת. אם את מגוש דן אז יש מישהו בשכונת בבלי הישנה בתל אביב (דרום בבלי - המבנים הישנים של פעם) שיש לו עיזים והוא מאפשר לילד לשתות חלב ישר מהחליבה - זה בריא מאד להרפס ומומלץ על ידי הרופאים.

אך בכל אופן - דברי עם הרופא שלך וקבלי ממנו אישו
מערכת סטיפס
רובנו נדבקנו בגילאי הגן והילדות בהרפס, והוא נותר חבוי בחלל הגוף שלנו עד להתפרצות מחודשת, ע"ר מחלה כללית אחרת, חשיפה לשמש, דיאטה חריפה, תקופות סטרס ועוד.
ההדבקה הראשונית של ילדים שונה מההתפרצות מחדש בפה המבוגר, והיא תחלוף מעצמה תוך 7-10 ימים. אין טיפול
לקחת סודה לשתיה עם מים למרוח בחלל הפה עם פד גזה
יהלית