סטיפס ל ?  


טיפים בתגית: איך להכין
איך מכינים חרוסת?


הנה מתכון לחרוסת:

המצרכים:
=======

1 כוס שקדים תערובת אגוזים קלויים (אגוזי פקאן, אגוזי מלך ושקדים)

1/2 אגס קלוף וחתוך לחתיכות

1 תפוח קלוף וחתוך לחתיכות

4 תמרי מגוהול מגולענים

3 דבלים

3 כפות ממרח תמרים

2 כפות מייפל טבעי או סילאן טבעי

2 כפות ממרח אגוזי לוז או שקדים טבעי


אופן ההכנה:
=========

- טוחנים את האגוזים והשקדים במעבד מזון או בלנדר.

- מוסיפים את התפוח והאגס וטוחנים.

- מוסיפים דבלים ותמרים וממשיכים לטחון.

- מוסיפים את כל שאר החומרים וטוחנים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 26/03/2015

דירוג:

איך מכינים לחמניות וניל ודבש?


הנה מתכון להכנת לחמניות וניל ודבש?

מצרכים ל-12 לחמניות:
================

1/2 ק"ג קמח שמרים

50 גרם חמאה רכה

1/2 כוס סוכר

1.25 כוסות מים חמימים

2 כפות דבש

1 כפית תמצית וניל

2 ביצים

1 שקית אינסטנט פודינג בטעם וניל (80 גרם)


מצרכים לסירופ:
===========

1/4 כוס מים

1 כף דבש

1 כף סוכר

1 כפית וניל


אופן ההכנה:
=========

1. לערבב את כל מרכיבי הבצק חוץ משתי כפות ביצה אותן יש לשמור במקרר במיקסר עם וו לישה במשך ארבע דקות.

2. להניח להתפחה במשך שעה וחצי.

3. ליצור 12 כדורי בצק ולסדר אותם על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים.

4. לכסות במגבת לחה ולהתפיח שוב כשעה וחצי.

5. להבריש את הלחמניות בביצה טרופה ולאפות עשרים דקות עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

6. בזמן שהלחמניות נאפות לבשל אץ כל מרכיבי הסירופ עד לצמצום הנוזלים וקבלת סירופ סמיך (לא יותר מדי).

7. כשהלחמניות יוצאות מהתנור להבריש אותן יש בסירופ החם.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 18/03/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים עוגת תפוחים טעימה וקלה?


בהנה מתכון לעוגת תפוחים טעימה וקלה:

המצרכים:
=======

2 כוסות קמח

1 כוס סוכר

2 ביצים

1 חבילת חמאה או מרגרינה

1 לבן

1 שקית אבקת אפייה

טיפה מלח

1 תפוח מקולף חתוך לפלחים


אופן ההכנה:
=========

1. לערבב כל החומרים היטב, מלבד התפוח

2. לשמן תבנית טוסטר אובן ולצקת אליה מחצית מהבלילה. על הבלילה להניח את התפוחים הפרוסים ועליהם לצקת את שארית הבלילה.

3. לאפות בטוסטר אובן חצי שעה ב-180 מעלות

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 11/03/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים ירקות צלויים בטחינה?


כך מכינים ירקות צלויים בטחינה:

המצרכים:
=======

4 פלפלים אדומים

1 בצל סגול בינוני, חתוך לרבעים

1 חציל בלאדי

1 פלפל צ'ילי ירוק

1 ראש כרובית מופרד לפרחים קטנים

10 עלי בזיליקום מופרדים


להגשה:
=====

4 כפות טחינה גולמית

מיץ מלימון אחד טרי

2 כפות שמן זית

מלח, פלפל שחור גרוס טרי


אופן ההכנה:
========

1. משמנים את כל הירקות לאחר שהם נשטפו היטב ויובשו וצולים היטב על הגריל עד שהם צלויים היטב.

2. מקלפים את הפלפל והחציל ומערבבים אותם יחד עם שאר הירקות הצלויים בקערה.

3. מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.

4. מזלפים טחינה מעל ומגישים.

בתיאבון!


מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 06/03/2015

דירוג:
(2 מדרגים)

איך מכינים פופקורן בסיר?


הנה הסבר איך להכין פופקורן בסיר, טעים ובריא יותר מפופקורן במיקרו:

1. לוקחים גרעיני תירס (עדיף שקית של "סוגת" שכתוב עליה "פופקורן").

2. שמים בסיר גדול 4 כפות שמן, מלח (לפי העין), וכוס פופקורן.

3. סוגרים את המכסה על אש גדולה ומחכים עד שאחרון התירס יתפוצץ בתוך המכסה.
מוסר הסטיפ: ירדן ד בתאריך: 04/03/2015

דירוג:
(4 מדרגים)

עם מה מזגגים אוזני המן?


אלו אפשרויות הזיגוג לאוזני המן:

- ביצה טרופה

- חלמון מעורבב בכף מים קרים
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 03/03/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים מלית גבינת ריקוטה לאוזני המן?


הנה מתכון של מיקי שמו למלית גבינת ריקוטה לאוזני המן:

המצרכים:
=======

500 גרם גבינת ריקוטה

150 גרם סוכר (3/4 כוס)

גרידה מ-1/4 לימון

35 גרם קמח (1/4 כוס)

2 כפות גדושות צימוקים בהירים שטופים היטב

50 גרם חמאה מומסת

1 ביצה טרופה להברשה


אופן ההכנה:
=========

מערבבים היטב את כל החומרים עד שהם מתאחדים, עוטפים בניילון ושומרים בקירור עד השימוש.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 02/03/2015

דירוג:

איך מכינים מלית פרג ואגוזים לאוזני המן?


הנה מתכון של מיקי שמו למלית פרג ואגוזים לאוזני המן:

המצרכים:
=======

3 כוסות פרג טחון טרי (270 גרם)

11/4 כוסות סוכר (200 גרם)

1/2 כוס חלב (120 מ"ל), ניתן להחליף במים אם רוצים אוזני המן פרווה

50 גרם חמאה (או מחמאה לפרווה)

גרידה מחצי לימון

1/2 כוס אגוזי מלך טחונים דק


אופן ההכנה:
=========

1. מחממים את החלב, החמאה והסוכר עד סוף הרתיחה.

2. מנמיכים את האש עד כמה שניתן, מוסיפים את האגוזים, מערבבים דקה ומסירים מהאש.

3. מוסיפים את הפרג ואת גרידת הלימון ומערבבים היטב.

4. מצננים היטב עד לשימוש.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 28/02/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים בצק שמרים לאוזני המן?


הנה מתכון של מיקי שמו לבצק שמרים להכנת אוזני המן:

המצרכים:
=======

560 גרם קמח רגיל מנופה (4 כוסות)

300 גרם חמאה רכה (או מחמאה)

120 גרם אבקת סוכר

120 מ"ל (1/2 כוס) חלב או מים

2 ביצים XL

גרידה מחצי לימון

50 גרם שמרים יבשים

1 כפית מלח

2 כפיות תמצית וניל איכותית


אופן ההכנה:
========

1. לערבב במיקסר עם וו לישה את כל החומרים מלבד השמרים כחמש דקות במהירות אטית - בינונית עד שמתקבל בצק אחיד.

2. להוסיף את השמרים וללוש עוד דקה.

3. לעטוף בניילון ולקרר שעה במקרר לפני השימוש.

4. להכנת אוזני ההמן מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ, קורצים עיגולים בקוטר 8 ס"מ בעזרת כוס, מניחים מהמלית במרכז העיגול, מברישים בביצה מסביב למלית וסוגרים משלוש פינות לצורת אוזן המן. מהדקים היטב, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ ומברישים את כל בביצה. מניחים 3/4 שעה (הבצק כמעט ואינו תופח) ואופים ב-190 מעלות, רבע שעה או עד להזהבה קלה.

מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 26/02/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

מה כמות המלית שיש לשים באוזני המן?

לא משנה איזו מלית בחרתם (פרג, שוקולד, חלבה או אחרת), אם תשימו יותר מדי ממה היא תגלוש החוצה במהלך האפייה. הכמות הנכונה למלית היא שליש עד חצי כפית ולא יותר.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 25/02/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים אזני המן ללא גלוטן?


הנה מתכון להכנת אוזני המן ללא גלוטן:

המצרכים:
=======
1.5 כוסות קמח עוגות ועוגיות ללא גלוטן

1 כוס קמח תפוחי אדמה

1 כוס קמח טפיוקה

2 כפיות גואר גאם

1/2 כוס אורז לבן

1/2 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית מלח

2 ביצים

1/2 כוס שמן צמחי

1 כוס סוכר

1 חלמון

מיץ סחוט מחצי לימון

גרידת לימון אחד או גרידת חצי תפוז

1 כפית תמצית וניל

ביצה טרופה להברשה

אבקת סוכר להגשה


אופן ההכנה:
=========

1. לנפות את כל הקמחים לתוך קערה ואליה להוסיף גואר גאם, מלח ואבקת אפייה.

2. בקערה נפרדת לערבב ביצים, שמן, חלמון, סוכר, גרידת לימון, מיץ לימון ותמצית וניל.

3. להוסיף את הקמחים בהדרגה לנוזלים ולערבב עד שנותר בצק, יש לשים לב לא ללוש יותר מדי.

4. ליצור שלושה עיגולים שטוחים מהבצק, לעטוף כל אחד מהם בניילון נצמד ולהכניס לשעה למקרר.

5. לחמם את התנור ל-175 מעלות ולרפד תבנית בנייר אפייה.

6. לרדד עיגול אחד של בצק לעובי 4 ס"מ, לקרוץ עיגולים בעזרת כוס או חותכן עוגיות בקוטר 6 ס"מ (את שאר הבצק יש להשאיר במקרר עד לשימוש בכדי שיהיה קל לעבוד אתו).

7. להניח כפית אחת של מלית (שוקולד, פרג או ראו טיפים בתגית "מלית, אוזני המן") במרכז העיגול וליצור משולש בעזרת הבאת שלוש קצוות למרכז וסגירתן בהידוק עם האצבעות.

8. להפריש את אוזני ההמן בביצה טרופה, לאפות 20 דקות עד שהן מקבלות צבע זהוב, לצנן ולפזר למעלה אבקת סוכר.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 24/02/2015

דירוג:
(3 מדרגים)

איך קורצים עיגולים לאוזני המן?

ניתן לקרוץ עיגולים לאוזני המן בעזרת כוס או חתכן (עגול או משונן). על מנת שהעיגולים ייפרדו בקלות מהבצק יש לטבול את הכוס מפעם לפעם בקמח. אם הבצק נדבק לכוס משחררים אותו בעזרת סכין.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 23/02/2015

דירוג:
(2 מדרגים)

איך מכינים מלית חלבה וסילאן לאוזני המן?


כך מכינים מלית חלבה וסילאן לאוזני המן:

המצרכים:
=======

150 גרם חלבה

1 כף טחינה מלאה

2 כפות סילאן

2 כפיות מיץ לימון


אופן ההכנה:
=========

מכניסים את כל החומרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מחית נוחה לשימוש, יש לשמור במקרר עד השימוש.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 20/02/2015

דירוג:
(2 מדרגים)

איך מכינים "אש רשתה"?


המצרכים:
=======

1/2 כוס לוביה אדומה

1/2 כוס עדשים ירוקים

1 כוס גרגרי חומוס

1/2 כוס מש

1/2 כוס לוביה עין שחורה

1 חבילה פטרוזיליה קצוצה

1 חבילה כוסברה קצוצה

צרור שמיר קצוץ

1/2 חבילה עלי תרד חתוך גס

אפשרות: להוסיף פרסה או בצל ירוק

1 בצל גדול קצוץ

1/2 חבילה אטריות גודל לבחירה בינוני רחב

מעט שמן

כפית כורכום

1 כף אבקת מרק

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:
=========

1. משרים רק את החומוס ללילה.

2. את כל שאר הקטניות שוטפים היטב ומסננים.

3. מטגנים את הבצל עד השחמה קלה, מוסיפים את הקטניות ואת התבלינים, שופכים מים בנדיבות, מבשלים מעט ומוסיפים את הירק.

4. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה, לאחר הרתיחה מנמיכים הלהבה ומבשלים עד שהקטניות מתרככות.

5. כשהמרק מוכן מוסיפים את האטריות ומבשלים אותן במרק עד שהן מתרככות.

6. טועמים, מתקנים תיבול ומכבים את האש, במידה והמרק סמיך מדי מוסיפים מים חמים.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 19/02/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים מלית משמש ואפרסק לאוזני המן?


כך מכינים מלית משמש ואפרסק לאוזני המן:

המצרכים:
=======

1/2 כוס משמשים מיובשים

2 כפות שקדים קלויים במחבת ללא שמן

1/2 כפית קינמון

מיץ מחצי תפוז

2 כפות קונפיטורת תפוז או אפרסק


אופן ההכנה:
=========

מכניסים את כל החומרים לבלנדר וטוחנים עד שמתקבלת מחית נוחה לשימוש. יש לשמור את המלית במקרר עד לשימוש.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 16/02/2015

דירוג:

איך מכינים קוקטייל אינקה?

הנה מתכון להכנת קוקטייל אינקה:

המצרכים:
======

20 מ"ל ליקר מידורי

20 מ"ל מיץ תפוזים

20 מ"ל אבסולוט אוכמניות

20 מ"ל בקרדי

אופן ההכנה:
========

מוזגים לאט לאט את מרכיבי הקוקטייל לפי סדר הופעתם לכוס קוקטייל גבוהה, מוסיפים מעט קרח ומגישים מיד.

לרוויה!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 13/02/2015

דירוג:

איך מכינים מלית ערמונים לאוזני המן?


כך מכינים מלית ערמונים לאוזני המן:

המצרכים:
=======

1/2 כוס ערמונים שלמים קלופים

2 כפות פקאנים קלויים

1 כף גרידת תפוז

מיץ סחוט מחצי תפוז


אופן ההכנה:
=========

מכניסים את כל החומרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מחית נוחה לשימוש, במידה ומתקבלת מחית נוזלית מדי, ניתן לייצב אותה בתוספת פירורי אגוזים. יש לשמור את המחית במקרר עד לשימוש.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 11/02/2015

דירוג:

איך מכינים מוס תותים דיאטתי?


הנה מתכון למוס תותים דיאטתי:

המצרכים:
=======

1/2 ק"ג תותים

1 כוס סוכר

1 כף תמצית וניל

מיץ מחצי לימון

1 חלבון ביצה


אופן ההכנה:
========

1. מקציפים במיקסר תותים, סוכר, וניל ולימון במשך חמש דקות.

2. מוסיפים את החלמון וממשיכים להקציף עוד רבע שעה עד שהמוס מסמיך, מקבל צבע בהיר ומכפיל את נפחו.

3. מחלקים לכלי הגשה אישיים או בתבנית אינגליש קייק ושומרים בהקפאה עד להגשה.

4. בהגשה ניתן להוסיף מעל המוס פלחי תות טריים.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 09/02/2015

דירוג:

איך מכינים מרק אבוקדו?


הנה מתכון להכנת מרק אבוקדו קר:

המצרכים:
=======

4 אבוקדו

150 מ"ל יוגורט

150 מ"ל שמנת מתוקה

1/2 כוס מרק עוף

מיץ לימון משלושה לימונים

מלח

פלפל לבן

לקישוט: עגבניות תמר ועלי רוקט


אופן ההכנה:
=========

1. מכניסים את האבוקדו למעבד מזון ומרסקים היטב

2. מוסיפים את כל שאר החומרים ומעבדים עד שמתקבלת מחית חלקה מאוד

3. מעבירים את התערובת לצינון של כשעה במקרר

4. מחלקים לקערות הגשה, מפזרים עגבניות תמר קצוצות ועלי רוקט קצוצים ומגישים

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 05/02/2015

דירוג:

איך מכינים לביבות גבינה וצימוקים?


הנה מתכון להכנת לביבות גבינה וצימוקים:

המצרכים:
=======

500 גרם גבינת כנען

1/3 כוס סוכר

1 כפית תמצית וניל

50 גרם צימוקים בהירים

4 כפות קמח

3 ביצים

3 כפות שמן

להגשה:
======

1-2 גביעי שמנת

מרקחת תפוזים

אבקת סוכר


אופן ההכנה:
=========

1. בקערה שמים את הגבינה, תמצית הוניל, הסוכר והצימוקים ומערבבים.

2. מוסיפים לתערובת הגבינה את הקמח והביצים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.

3. ממיסים במחבת את החמאה והשמן יחד ויוצקים אליה בעזרת כף מתערובת הגבינה. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

4. מוציאים את הלביבות מהמחבת, בוזקים עליהן אבקת סוכר ומגישים עם שמנת ומרקחת תפוזים.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 04/02/2015

דירוג:

איך מכינים סלט פומלה?

הנה מתכון להכנת סלט פומלה המתאים גם לשומרי משקל:

המצרכים:
=======

1 פומלה גדולה

3 כפות עירית

100 גרם צנוברים קלויים

1/2 כוס צימוקים


מצרכים לרוטב:
===========

4 כפות שמן זית

מיץ מחצי לימון

1 כפית סוכר

מלח לפי הטעם


אופן ההכנה:
========

1. מקלפים את הפומלה, מסירים בעדינות את השכבה הלבנה ומניחים בקערה.

2. מערבבים את שאר החומרים ומוזגים על הפומלה, מערבבים בעדינות ומניחים לזמן מה עד הטעמים יספגו.

3. שומרים במקרר עד להגשה.

בתיאבון!




מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 03/02/2015

דירוג:
(2 מדרגים)

איך מכינים תחליף בריא לכדורי שוקולד?


כתחליף בריא לכדורי שוקולד אפשר להכין כדורי תמרים, כך עושים זאת:

המצרכים:
=======

1 כוס תמרים מיובשים ומגולענים

1 כפית תמצית וניל

1 כף אבקת קקאו

4 כפות אגוזי לוז קצוצים דק

3/4 כוס פצפוצי אורז

1/4 כוס פתיתי קוקוס

לציפוי: פתיתי קוקוס


אופן ההכנה:
========

1. לשים את התמרים בקערה, לכסות במים חמים ולהשרות למשך שעה.

2. להעביר את התמרים למעבד מזון ולעבד עד לקבלת קרם אוורירי.

3. להעביר את התמרים לקערה, להוסיף אליהם את את שאר המרכיבים ולערבב היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה.

4. ליצור מהעיסה כדורים, לגלגל אותם בקוקוס שהונח בצלחת, לשים במקפיא לשעתיים ולהגיש.

בתיאבון!

מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 30/01/2015

דירוג:
(2 מדרגים)

איך שוברים מרירות של טחינה?

בכדי לשבור טעם מריר של טחינה יש להוסיף חצי כפית שטוחה של סוכר לכל רבע כוס טחינה גולמית.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 22/01/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מוסיפים ביצים לשקשוקה?


בהוספת ביצים לשקשוקה יש להקפיד על שני דברים מרכזיים:

- להוסיף כמה שפחות חלבונים (החלק הלבן של הביצה) וכמה שיותר חלמונים. אין צורך להפריד ממש את הביצה, אלא פשוט להשתמש בחצי הביצה בה נמצא החלמון ולא להוסיף את שאר הביצה.

- הנחת הביצים בתוך גומות קטנות אותן יוצרים בעזרת כף, כך שהביצה היא ממש חלק מהתבשיל ולא ביצת עין המונחת מעליו.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 21/01/2015

דירוג:
(2 מדרגים)

איך מכינים פירה סגול?

להכנת פירה סגול יש להוסיף למחית תפוחי האדמה סלק אחד מבושל היטב בתוספת שתי כפות שמן זית, בנוסף ניתן להוסיף לפירה מעט חזרת לפי הטעם.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 14/01/2015

דירוג:
(2 מדרגים)

איך מכינים ציר עוף?

הנה מתכון לציר עוף בסיסי של השף יונתן בורוביץ, כפי שהתפרסם בעיתון ידיעות אחרונות במרץ 2013:

המצרכים לחליטה:
=============

4 ליטרים מים

2 ק"ג עצמות עוף שטופות היטב

1 ק"ג כנפי עוף

2 כרעי עוף

המצרכים לציר עוף:
=============

8 ליטרים מים

2 כפות שמן קנולה

1 ק"ג גזר קלוף ופרוס

22 ק"ג בצל לבן קלוף פרוס

3 כרישות צעירות פרוסות מהחלק הלבן עד הירוק כולל

2 כפיות מלח אטלנטי

10 כלי דפנה

10 גרגרי פלפל אנגלי

10 גרגרי פלפל שחור

2 כפות מלח דק


אופן ההכנה:
========

1. הכנת החליטה - שוטפים היטב במים זורמים וחמים את כל חלקי העוף. מוזגים לסיר גדול 4 ליטר מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כל חלקי העוף על חלקיו השונים וחולטים במים הרותחים למשך 5 דקות ומסננים.

2. בישול הציר - בסיר גדול על גסי להבה בינונית שמים 2 כפות שמן, כשהשמן חם אך לא רותח מוסיפים את הגזר, הבצל, הכרישה, הפלפל השחור, הפלפל האנגלי, עלי הדפנה והמלח. מאדים את הירקות תוך כדי ערבוב במשך 10 דקות.

3. מוסיפים את חלקי העוף החלוטים. מכסים את הכל במים ומגבירים את האש ללהבה הכי גבוהה. מביאים הכל יחד לרתיחה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל במשך שעתיים לפחות.

4. מסננים את הנוזל לתוך סיר נוסף בעזרת חיתול בד שיש בבית אל תוך סיר אחר, שומרים את נתחי העוף והירקות בצד ומגישים עם חרדל חריף או חזרת.

מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/01/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים שייק לשחרור הליחה?


כך מכינים שייק המסייע לשחרור הליחה:

מצרכים:
======

5 כוסות פטרוזיליה

3 תפוחי עץ ירוקים

3 גבעולי סלרי

חתיכה קטנה של ג'ינג'ר

כוס מים

אופן ההכנה:
========

1. משרים את הפטרוזיליה בקערת מים עם חצי כפית מלח למשך 15 דקות לפי ההכנה, מוציאים ושוטפים.

2. מעבירים את הפטרוזיליה יחד עם כל שאר החומרים לבלנדר, טוחנים ומגישים.

לרוויה!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 06/01/2015

דירוג:
(4 מדרגים)

איך מכינים קוקטייל פיק - מי - אפ?

הנה מתכון להכנת קוקטייל פיק - מי - אפ:

המצרכים:
======

30 מ"ל ברנדי

20 מ"ל מיץ לימון טרי

20 מ"ל מיץ תפוזים טרי

שמפניה

אופן ההכנה:
========

1. מוזגים את ברנדי, מיץ תפוזים ומיץ לימון לשייקר ומערבבים.

2. מסננים את הנוזל לכוס פלוט, מוזגים אליה את השמפניה, מערבבים ומגישים.

לרוויה!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 03/01/2015

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים קוקטייל קונגה?

הנה מתכון להכנת קוקטייל קונגה:

המצרכים:
======

3 כדורי סורבה

30 מ"ל מים מינרלים

15 מ"ל פינקולדה

1 מנה רום

1 כף מחית פסיפלורה

אופן ההכנה:
========

מכניסים את כל החומרים לבלנדר עם קרח, מערבבים היטב ומגישים קר.

לרוויה!

מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 27/12/2014

דירוג:

איך מכינים ריבת חלב בצורה קלה?

בכדי להכין בקלות ריבת חלב יש לקחת קופסת שימורים של חלב ממותק, להכניסה כשהיא סגורה לסיר מים בטמפרטורה של 100 מעלות ולבשל כשהקופסה כולה מכוסה כל הזמן במים למשך שלוש שעות. יש לפתוח את הקופסה רק לאחר שמצננים אותה לגמרי ואז לערבב היטב את הריבה שהתקבלה למניעת גושים וקבלת ברק. חשוב לבחור סיר מאיכות טובה וגבוה מספיק בכדי שהקופסה לא תתפוצץ במהלך הבישול.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 20/12/2014

דירוג:
(2 מדרגים)