סטיפס ל ?  


טיפים בתגית: דג סול
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
מטבח  
איך מכינים דגים רזים לארוחה?

דגים רזים (כחושים), הם בעיקר הדגים השטוחים כמו בס, סול, האדוק, בקלה ושד הים, אותם מומלץ לבשל ברוטב או לטגן.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 05/11/2012

דירוג:

מה הערך הקלורי של דג סול?

ב-100 גרם דג סול אפוי יש 195 קלוריות.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 22/06/2012

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים דג סול אפוי עם ירקות?


הנה מתכון להכנת דג סול אפוי עם ירקות:


המצרכים:
========
6 חתיכות פילה של דג סול
מלח גס
פלפל שחור גרוס גס
מיץ סחוט מלימון אחד
50 ג' חמאה
2 כרישה פרוסה (החלק הלבן בלבד)
פלפל אדום פרוס
1 כוס ין לבן
1 כף טימין
1 כף עלי פטרוזיליה קצוצים


אופן ההכנה:
===========
1. נגבו את הדג במגבת נייר וטבלו אותו במלח, פלפל ולימון משני צידיו.

2. הכניסו את הדג למקרר למשך שעה.

3. לטגן את הכרישה בחמאה ולהוסיף את הפלפל האדום.

4. להכניס את הדגים והירקות לתבנית ולצקת מעליהם את היין.

5. להכניס לתנור בחום גבוה מאד, ל-12 דקות.

6. כאשר בשר הדג נהפך לאטום - הדג מוכן.

7. מעט לפני שמוציאים מהתנור, לפזר תימין ופטרוזיליה על הדג.


בתיאבון!
תגיות: דגים,‏ דג סול,‏ מתכונים,‏ מטבח,‏ ירקות
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 30/06/2009

דירוג:
(8 מדרגים)