סטיפס ל ?  


טיפים בתגית: חביתות
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
ערך זה עבר לסביבת אאוריקה!
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך מכינים חביתה בנוסח המבורגר?"
איך מעשירים את טעם החביתה?

בכדי להעשיר את טעמה של החביתה או הביצה המקושקשת יש להוסיף שתי כפיות גבינת שמנת או שמנת חמוצה לביצים לפני שטורפים אותן.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 18/08/2013

דירוג:
(3 מדרגים)

איך מטגנים חביתה תפוחה?

בכדי שחביתה תצא תפוחה ואוורירית יש לשפוך את הביצים למחבת כשהיא מאד חמה, להנמיך את האש ולכסות את המחבת עד להפיכת החביתה.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 10/12/2011

דירוג:
(24 מדרגים)

איך מונעים מחביתה להשחיר?


כדי למנוע מחביתה להשחיר, מוסיפים לה מעט חלב לביצה. החלב מוסיף אווריריות לחביתה וגם מונע ממנה להשחיר.
תגיות: בישול,‏ חביתה,‏ חביתות,‏ חלב,‏ מנע,‏ מטבח
מוסר הסטיפ: עדי בתאריך: 04/06/2009

דירוג:

איך מכינים חביתה עם יין?

להכנת אומלט עם יין מוסיפים חצי כפית יין לבן לכל ביצה שבוללים להכנת החביתה או הביצה המקושקשת.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 22/01/2009

דירוג:
(3 מדרגים)

התשובה כן!

החליפו את השמן הרגיל בטיגון החביתה בשמן זית ותגלו שינוי משמעותי בטעם ולטובה...

מומלץ לכל אוהבי החביתות.
תגיות: שמן זית,‏ חביתות,‏ טעם,‏ טיגון,‏ מטבח
מוסר הסטיפ: רועי :) בתאריך: 30/07/2008

דירוג:
(2 מדרגים)

מוסיפים מעט מים לאחר ערבוב הביצה במזלג! זה הכל!

רינה מציעה עוד אפשרות להוספה: חלב ו/או "מיץ" מהסלט ו/או יוגורט (ביו).

דנה מציעה: להוסיף שמנת לביצים ולערבב טוב עם מזלג.
מוסר הסטיפ: מירב ל. בתאריך: 25/09/2006

דירוג:
(3 מדרגים)