סטיפס ל ?  


טיפים בתגית: חביתות
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
איך מעשירים את טעם החביתה?

בכדי להעשיר את טעמה של החביתה או הביצה המקושקשת יש להוסיף שתי כפיות גבינת שמנת או שמנת חמוצה לביצים לפני שטורפים אותן.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 18/08/2013

דירוג:
(3 מדרגים)

איך מטגנים חביתה תפוחה?

בכדי שחביתה תצא תפוחה ואוורירית יש לשפוך את הביצים למחבת כשהיא מאד חמה, להנמיך את האש ולכסות את המחבת עד להפיכת החביתה.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 10/12/2011

דירוג:
(24 מדרגים)

איך מונעים מחביתה להשחיר?


כדי למנוע מחביתה להשחיר, מוסיפים לה מעט חלב לביצה. החלב מוסיף אווריריות לחביתה וגם מונע ממנה להשחיר.
תגיות: בישול,‏ חביתה,‏ חביתות,‏ חלב,‏ מנע,‏ מטבח
מוסר הסטיפ: עדי בתאריך: 04/06/2009

דירוג:

איך מכינים חביתה עם יין?

להכנת אומלט עם יין מוסיפים חצי כפית יין לבן לכל ביצה שבוללים להכנת החביתה או הביצה המקושקשת.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 22/01/2009

דירוג:
(3 מדרגים)

התשובה כן!

החליפו את השמן הרגיל בטיגון החביתה בשמן זית ותגלו שינוי משמעותי בטעם ולטובה...

מומלץ לכל אוהבי החביתות.
תגיות: שמן זית,‏ חביתות,‏ טעם,‏ טיגון,‏ מטבח
מוסר הסטיפ: רועי :) בתאריך: 30/07/2008

דירוג:
(2 מדרגים)

מוסיפים מעט מים לאחר ערבוב הביצה במזלג! זה הכל!

רינה מציעה עוד אפשרות להוספה: חלב ו/או "מיץ" מהסלט ו/או יוגורט (ביו).

דנה מציעה: להוסיף שמנת לביצים ולערבב טוב עם מזלג.
מוסר הסטיפ: מירב ל. בתאריך: 25/09/2006

דירוג:
(3 מדרגים)