סטיפס ל ?  


טיפים בתגית: נקניקיות
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
למה כדאי להכין נקניקיה מסולסלת?

הסיבות הן אסתטיות (היא נראית שונה ופחות מרגיזה את שונאי הנקניקיות.. משהו שם מרגיש יותר בשר ופחות מעובד), בטעם (הבשר מתבשל טוב ומהר יותר) ובהגשה.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/09/2013

דירוג:
(3 מדרגים)

איך להכין נקניקיה מסולסלת?

ילדים אוהבים לאכול נקניקיות מסולסלות כמו ביסלי גריל. איך להכין אותן?

1. שפדו את הנקניקיה על שיפוד.

2. הציבו את הסכין בצורה אלכסונית והתחילו לסובב את השיפוד.

3. הוציאו את השיפוד.


וזהו.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/06/2013

דירוג:
(6 מדרגים)

איך מכינים נקניקיות ברוטב עגבניות?


הנה מתכון להכנת נקניקיות ברוטב עגבניות:


מצרכים:
=======
6 נקניקיות עוף חתוכות דק לרצועות

2 בצלים בינוניים קצוצים דק

3 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

3 כפות שמן

מלח

פלפל שחור (בערך 1/2 כפית)



אופן ההכנה:
===========
1. לחמם במחבת את השמן ולטגן את הבצלים עד להזהבה.

2. להוסיף את הנקניקיות ולטגן שתי דקות נוספות.

3. להוסיף את העגבניות והתבלינים, להביא לרתיחה, להנמיך את האש ולבשל ללא כיסוי רבע שעה.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 10/12/2012

דירוג:
(1 מדרגים)

מה הערך הקלורי של לחמנייה עם נקניקייה?

בלחמנייה קטנה עם נקניקיה אחת יש 240 קלוריות.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 14/05/2012

דירוג:
(5 מדרגים)

מה הערך הקלורי של נקניקיות?

ב-100 גרם נקניקיות יש 250 קלוריות.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 11/03/2012

דירוג:
(3 מדרגים)

האם כדאי לאכול נקניקיות?

חד משמעית לא. הנקניקיות אינן מזינות אינן בריאות וההמלצה היא להימנע מאכילתן. יש בהן שומן רווי רב, ניטראטים, ניטיריטים וניטרורוזואמינים שהנם חומרם מסרטנים.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 21/11/2011

דירוג:
(5 מדרגים)

איך מכינים תבשיל פתיתים ונקניקיות?

הנה מתכון מהיר להכנת תבשיל פתיתים ונקניקיות:


מצרכים:
=======
1 חבילת פתיתים קטנה

1 בצל גדול קצוץ דק

1 שקית אבקת רוטב פטריות

4 נקניקיות עוף פרוסות לטבעות בעובי 1 ס"מ

5-6 כפות שמן סויה

מלח

פלפל



אופן ההכנה:
===========
1. להזהיב את הבצל בתוך סיר רחב ולהוסיף את הנקניקיות עד הזהבה קלה של הנקניקיות.

2. להוסיף את הפתיתים ולערבב.

3. להוסיף את אבקת רוטב הפטריות והתבלינים ומערבבים.

4. לכסות במים רותחים, להנמיך את האש ולהסיר ברגע שהפתיתים מוכנים.


בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 31/01/2011

דירוג:
(2 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת אאוריקה!
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"איך מייצרים נקניקיות?"
רוצים לראות איך מכינים את הנקניקיות שאנחנו אוכלים?

ראו קישור מצורף.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 01/11/2009

דירוג:
(17 מדרגים)

מה מסוכן לפעוטות לאכול?

בין המאכלים המסוכנים לתינוקות:
סוכריות
פיצוחים
פופקורן
ענבים שלמים
דגים
תפוחים
פירות קשים
צימוקים
שוקולד עם תוספות קשות כמו שקדים ואגוזים
חמאת בוטנים
פרוסות מלפפונים
פרוסות גזר
נקניקיות בעיגולים


כל המאכלים הללו אסורים לפעוטות מתחת לגיל 5.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/08/2008

דירוג:
(6 מדרגים)

המצרכים הדרושים ל-4 מנות:
4 ביצים טריות‭‬
1/2 כוס שמן זית או קנולה
3 נקניקיות מרגז' חתונות ל-3 או 4 חלקים כל אחת
3‬ שיני שום כתוש
6 עגבניות בשלות חתוכות
1 פלפל חריף ירוק
1 כף רסק עגבניות (לא הכרחי)
מלח
פלפל שחור גרוס
קורט סוכר (לניטרול החמיצות)

אפשר גם:
חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק

אופן ההכנה:
- חממו את השמן במחבת, הוסיפו את הפלפל הירוק והשום - למשך דקה.
- הוסיפו 3 נקניקיות מרגז' וטגנו עוד 2 דקות.
- חיתכו את העגבניות, והכניסו עם הרסק והתבלינים למשך 10 דקות נוספות, או עד להתרככות העגבניות והתאדות הנוזלים.
- להוסיף את הביצים שלמות, מבלי לשבור את החלמונים (הצהוב), מוסיפים מעט מלח ופלפל ומבשלים עד שנראה מוכן.

לפני הגשה, לפזר מעל השקשוקה את הכוסברה/פטרוזיליה הקצוצים ולהגיש עם המחבת על קרש עבודה לשולחן. לצרף לחם שחור או לבן, שלם או חתוך לפרוסות.

בתיאבון.
מוסר הסטיפ: לילו בתאריך: 03/04/2007

דירוג:
(3 מדרגים)

איך להכין שקשוקה מרגז'?


המצרכים הדרושים ל-4 מנות:
=========================
4 ביצים טריות‭‬
1/2 כוס שמן זית או קנולה
3 נקניקיות מרגז' חתונות ל-3 או 4 חלקים כל אחת
3‬ שיני שום כתוש
6 עגבניות בשלות חתוכות
1 פלפל חריף ירוק
1 כף רסק עגבניות (לא הכרחי)
מלח
פלפל שחור גרוס

אפשר להוסיף גם חופן כוסברה ופטרוזיליה קצוצים דק.



אופן ההכנה:
===========
- חממו את השמן במחבת, הוסיפו את הפלפל הירוק והשום - למשך דקה.
- הוסיפו 3 נקניקיות מרגז' וטגנו עוד 2 דקות.
- חיתכו את העגבניות, והכניסו עם הרסק והתבלינים למשך 10 דקות נוספות, או עד להתרככות העגבניות והתאדות הנוזלים.
- להוסיף את הביצים שלמות, מבלי לשבור את החלמונים (הצהוב), מוסיפים מעט מלח ופלפל ומבשלים עד שנראה מוכן.

לפני הגשה, לפזר מעל השקשוקה את הכוסברה/פטרוזיליה הקצוצים ולהגיש עם המחבת על קרש עבודה לשולחן. לצרף לחם שחור או לבן, שלם או חתוך לפרוסות.

בתיאבון.
מוסר הסטיפ: לילו בתאריך: 03/04/2007

דירוג:

מתכונים להכנת נקניקיות מצויינות (נקניקיית טוסקנה, פרנקפורטר ונקניקיית דגים ופירות ים) תמצאו באתר המצורף.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 05/09/2006

דירוג:
(38 מדרגים)