סטיפס ל ?  


טיפים בתגית: סידן מהצומח
הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
אילו מקורות מן הצומח יש עם המון סידן?


הספיגה הכי טובה של סידן היא מהצומח:

טחינה מסומסום מלא, מוצרים מסומסום, ממתקי סומסומייה, חלבה ועוד...

אגוזים: אגוזי מלך, אגוזי מקדמיה, אגוזי ברזיל, אגוזי לוז, אגוזי קשיו.

שקדים וזרעים: גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת ועוד...

מוצרים מסויה: טופו, חלב סויה, טמפה, אדממה.

ירקות ירוקים, ירקות עליים, פטרוזלייה, כוסברה, כרוב לבן, כרובית, ברוקולי ושעועית.

פירות יבשים אורגניים ללא גופרית: משמש, תאנים.


ספיגה של סידן מהצומח היא היעילה ביותר!
מוסר הסטיפ: נטלי שוינקלשטיין בתאריך: 03/02/2009

דירוג:
(11 מדרגים)