סטיפס ל ?  


טיפים בתגית: שניצל
בחר תגית לחיתוך או הזן טקסט לחיפוש בתוצאות:
איך דופקים שניצלים ללא לכלוך?

בכדי להימנע מלכלוך כשאר משטחים חזה עוף לשניצל יש להכניס את קרש החיתוך לתוך ניילון ולדפוק את השניצל על הניילון, בנוסף ניתן לשים ניילון גם על חזה העוף עצמו בכדי למנוע מחתיכות להתעופף. בתום העבודה, מסירים את הניילונים ומשליכים לפח ומקבלים משטח עבודה נקי.
תגיות: שניצל,‏ מטבח,‏ נקיון,‏ פסח,‏ חגים,‏ בישול
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 02/04/2014

דירוג:
(6 מדרגים)

מה עושים עם שניצלים שנשארו מאתמול?

את שאריות השניצלים לא כדאי לזרוק אלא להגישם כחטיפי שניצלונים. יש לחתוך אותם לריבועים קטנים, לחמם בתנור או בטוסטר אובן ועליהם להניח מה שאוהבים כמו פרוסת בצל סגול, חתיכה קטנה של חציל קלוי, מלפפון או זית, או שילובים כאלה ואחרים לפי הטעם, לתקוע קיסם ולהגיש.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 13/08/2013

דירוג:
(3 מדרגים)

איך מכינים שניצל כרובית?

הנה מתכון להכנת שניצל כרובית:

המצרכים ואופן ההכנה:
===============

1 כרובית גדולה (כ 800 גרם נטו) - לבשל כ 10 דקות במים רותחים, לסנן, לרסק במעבד מזון.

2 כוסות שיבולת שועל (200 גרם) - לרסק במעבד מזון לקמח.

1 חבילת אטריות דקות (400 גרם) - לבשל לפי ההוראות, לסנן ולרסק במעבד מזון.

1 כף טחינה

1 כף רוטב סויה

מלח פלפל

לערבב את הכל, לשים בצלחת פירורי לחם, עם ידיים רטובות (כי התערובת דביקה) לעשות שניצלים, לטבול בפירורי הלחם מכל הצדדים ולטגן.

בתיאבון!

קרדיט לשרונה
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 29/04/2013

דירוג:
(3 מדרגים)

איך מכינים שניצלונים בשומשום?

הנה מתכון לשניצלונים בשומשום האהוב מאד על ילדים, אך מתאים גם למבוגרים:

המצרכים:
======

1 ק"ג חזה עוף חתוך לפרוסות מאורכות

4 ביצים

שום כתוש

חרדל

רוטב צ'ילי

קמח

שומשום

שמן לטיגון


אופן ההכנה:
========

1. להניח זו לצד זו שלוש קערות, האחת עם קמח, השנייה עם הביצים וכל התבלינים והשלישית עם השומשום.

2. לחמם שמן קנולה במחבת.

3. לטבול את השניצלונים לפי הסדר בקמח, בביצים ובשומשום, להנמיך את האש ולטגן עד להזהבה.

4. להניח מספר דקות על נייר סופג ולהעביר לכלי הגשה.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/11/2012

דירוג:
(10 מדרגים)

איך מכינים פירורי לחם מתובלים?


הנה מתכון להכנת פירורי לחם מתובלים:

המצרכים:
========
שאריות לחם

שמן

מלח

פלפל שחור

אפשרות: אורגנו, אבקת שום, רוזמרין


אופן ההכנה:
===========
1. לייבש על מגש שאריות לחם לפי הכמות הדרושה.

2. לטחון במעבד מזון את הלחם עד שנוצרים פירורים.

3. לתבל את פירורי הלחם בתבלינים (לחשב לפי כפית וחצי שמן, רבע כפית מלח ופלפל בנדיבות על כל שתי כוסות של פירורי לחם).

4. לפזר את הפירורים המתובלים על תבנית עם נייר אפייה ולאפות 6 דקות בחום של 180 מעלות. לערבב פעמיים - שלוש בזמן האפייה.

5. לצנן לגמרי, להעביר לצנצנת אטומה ולשמור במשך שבועיים - שלושה. ניתן לשמור לאורך זמן רב אם מאחסנים במקפיא.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 13/03/2012

דירוג:
(2 מדרגים)

איך מטגנים שניצלים בצורה נכונה?

בכדי לטגן שניצל בצורה טובה יש למלא במחבת 1/2 ס"מ עד 1 ס"מ של שמן ולהתחיל בטיגון כאשר השמן חם מאד אך לא רותח.

תגיות: שניצל,‏ שניצלים,‏ שמן,‏ טיגון,‏ מטבח
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 07/12/2011

דירוג:
(6 מדרגים)

איך מכינים שניצלים פריכים?

כך מכינים שניצלים פריכים:

לפני טיגון השניצל מכינים שלוש צלחות באחת שמים קמח, בשנייה ביצה מקושקשת ובשלישית פרורי לחם בתוספת התיבול האהוב עליכם. טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בביצים ולבסוף בפרורי הלחם ומכניסים לטיגון במחבת עם שמן חם.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 05/12/2011

דירוג:
(13 מדרגים)

במה אפשר להשתמש במקום פירורי לחם בהכנת שניצל?


נתקעתם בלי פירורי לחם? - במקום פירורי לחם ניתן להשתמש בדברים הבאים לטיגון שניצל:

- פירורי ביסלי

- פירורי קורנפלקס

- אבקת פלאפל

- פירורי מצה
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 05/12/2011

דירוג:
(1 מדרגים)

איך מכינים שניצלונים פריכים?


הנה מתכון להכנת שניצלונים פריכים:

המצרכים:
========
1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות ארוכות.

3 ביצים

1.5 כוסות פרורי לחם

3 כוסות קורנפלקס (לא ממותק)

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/2 כפית פפריקה חריפה (רק אם רוצים)

מלח

פלפל

שמן לטיגון


אופן ההכנה:
============
1 מכינים צלחת עם עם פרורי לחם בתוספת מלח ופלפל.

2. מכינים צלחת עם ביצים בתוספת מלח, פלפל וסוגי הפפריקה.

3. מכינים צלחת עם קורנפלקס מפורר בתוספת מלח ופלפל.

4. יוצקים למחבת שמן בגובה 3 ס"מ ומחממים לחום בינוני גבוה, בכדי שהקורנפלקס לא יישרף.

5. טובלים כל רצועת עוף בפרורי הלחם, לאחר מכן בביצה ולבסוף בקורנפלקס, מהדקים מעט בעזרת הידיים ושמים במחבת.

6. להשחים את רצועות העוף משני הצדדים ולהעביר לנייר סופג.

7. לאחר שכל העופות טוגנו, מעבירים אותם לתבנית ומכניסים לתנור בחום 180 מעלות לחמש דקות.

8. להגיש מיד לאחר שמוציאים מהתנור.

בתיאבון!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 20/09/2011

דירוג:
(9 מדרגים)

ערך זה עבר לסביבת אאוריקה!
באפשרותך לצפות בו על ידי מעבר לקישור הבא:
"מאיפה בא השניצל?"
איך מכינים שניצל דל שומן?


תהליך ההכנה של שניצל עם מעט שומן כמעט זהה להכנה של שניצל רגיל:

1. מצפים את חזה העוף (או כל דבר אחר - אפשר לעשות ציפוי שניצל גם לסטייק טונה אדומה או לכרובית) בקמח, אח"כ בבלילה של ביצה ובסוף בפירורי לחם.

2. בתוך תערובת פירורי הלחם מערבבים היטב מעט שמן (כפית ל-100 גרם).

3. אופים בתנור חם (200-250 מעלות C) על גבי רשת, במקום לטגן אותו, במשך כ-10 דקות, עד שמזהיב.


בתיאבון!
מוסר הסטיפ: השף הבריא בתאריך: 17/11/2010

דירוג:
(6 מדרגים)

איך גורמים לציפוי השניצל להיות פריך יותר?

בכדי לגרום לציפוי השניצל להיות פריך יותר יש להכניס את השניצל, לאחר טבילתו בביצה ופירורי לחם, לתוך המקפיא. השאירו אותו במקפיא למשך עשר דקות ואז הוציאו אותו וטגנו כרגיל.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 01/10/2010

דירוג:
(13 מדרגים)

כמה קלוריות יש בשניצל?


זה כמובן תלוי בסוג ובגודל, אך במנת שניצל מטוגן במשקל 250 גרם יש לרוב 250 קלוריות.

בשניצלים עתירי שומן יש כ-200 קלוריות לכל 100 גרם.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 14/05/2010

דירוג:
(25 מדרגים)

אם נשאר לחם שלא רוצים לזרוק או שהלחם כבר התייבש ואי אפשר לאכול אותו אפשר להכין ממנו פירורי לחם (לשניצל וכו') ומנסיון, זה יוצא הרבה יותר טעים מפירורי לחם רגילים:

1. לוקחים את הלחם וחותכים אותו לחתיכות

2. מחממים בתנור עד שהכל מתייבש

3. טוחנים את הלחם שהתייבש בבלנדר או אפשר אפילו ביד ושמים בקופסא את פירורי הלחם מתוצרת ביתית - גם טעים יותר וגם חסכוני! :)



איילת מציעה גם:

- אפשר גם לחתוך לקוביות, למרוח בשמן עם שום ומלח ולהכין קרוטונים.

- אפשר להשרות במים, לסחוט היטב ולהכניס לתערובת לקציצות.
מוסר הסטיפ: טלי בתאריך: 24/04/2009

דירוג:
(16 מדרגים)

איך מחממים שניצלים במהירות?


הכניסו שניצל קפוא ל-3-4 דקות, במצנם, שמכוון לחום הגבוה ביותר.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 06/04/2009

דירוג:
(3 מדרגים)

איך להכין שניצל פריך מאד?

מנסיון אישי,כדי להגיע למצב של שיא פריכות השניצל יש לטבול את השניצל בביצה,לאחר מכן לטבול בפירורי לחם, שוב בביצה ושוב בפרורי לחם ולטגן!

מובטחת פריכות מקסימלית. כדי להיווכח בכך, נסו ותראו שלא תתחרטו.

גם לאחר הקפאה וחימום חוזר הפריכות נשארת!
תגיות: טיגון,‏ בישול,‏ שניצל,‏ מטבח,‏ פריכות
מוסר הסטיפ: קרן משו בתאריך: 04/02/2009

דירוג:
(10 מדרגים)

איך מקפיאים שניצלים לכל השבוע?

1. קונים שניצלים טריים, מכינים עם ביצה ופרורי לחם ושמים בקופסת הקפאה.
2. בין השכבות ניתן לשים ניר פרגמנט או שקית ניילון לסנדוויץ'.
3. בכל פעם מוציאים שכבה אחת של שניצלים קפואים להפשרה על השיש ובצהרים יש לכם שניצלים מוכנים לטיגון ( אצלי הם טורפים אותם )
מוסר הסטיפ: מיכל בתאריך: 25/01/2009

דירוג:
(12 מדרגים)

ניתן להקפיא שניצלים מתובלים ומצופים בביצה ופירורים, כך שכשצריך - שנותר רק לטגנם.
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 23/12/2008

דירוג:
(6 מדרגים)

איך מכינים שניצלים טעימים?


להכנת שניצלים טעימים, יש לצפות אותם בפירורי שקדים וטיפונת אבקת שום בפנקו, עם קוקוס טחון וגרד תפוז.

אני מכינה מרצועות של חזה עוף. מ-3/4 ק"ג. כל טעם בשקית גדולה שתכיל את הכל לנער ולשקשק עד לציפוי מלא ניתן לעזור בידיים. עם הביצים שיידבק. קודם לנער בקמח לציפוי דק, אחר כך הביצים ואז המעטה. הכל באותה שקית והיופי שזה נזרק אחר כך היישר לפח.

להכין רוטב חמוץ מתוק להגשה עם מים, חומץ, סוכר חום, מלח, פלפל וקצת אבקת מרק. להרתיח, לצמצם ולהגיש ליד עם אורז ותפוחי אדמה.

מנסיוני גם מבוגרים לא אדישים למאכל.
מוסר הסטיפ: נורית פלד בתאריך: 29/11/2008

דירוג:
(15 מדרגים)

איך מכינים שניצל טעים לילדים?

שניצל מצוין לילדים יהיה כזה שבו השתמשתם בתערובת של חצי כמות פירורי לחם וחצי כמות של קורנפלקס מתוק (עם דבש), שטחנתם מראש.

קריספי וטעים מאד והם ילקקו את האצבעות!
מוסר הסטיפ: מערכת סטיפס בתאריך: 27/11/2008

דירוג:
(19 מדרגים)

איך מכינים חזה עוף ממולא במיקרוגל?


לפרוס שניצל ולהניח על ניילון נצמד
לפזר מלח פלפל
למרוח על השניצל פסטו
לסדר עגבניה פרוסה ופטריות חתוכות. מלח פלפל
לגלגל בעזרת הנילון ולהדק היטב
לבשל בכלי עם מעט מים -יחד עם הניילון. לכסות.
מקסימום חום 10 דק' (עד 15 דק').
מוסר הסטיפ: מאלי בתאריך: 28/01/2007

דירוג:
(11 מדרגים)

איך מכינים שניצל ללא ציפוי?


1. לחמם מחבת טפלון היטב.

2. בצלחת נפרדת לשים כף שמן זית או שמן קנולה, מלח, פילפל, פפריקה חריפה, כורכום (וזה נתון לבחירתך התבלינים שאת אוהבת...)

3. לטבול את חזה העוף בתערובת וכאשר המחבת חם מאוד להניח עליו את השניצל.
תגיות: מתכונים,‏ מטבח,‏ שניצל
מוסר הסטיפ: מירב בתאריך: 24/10/2006

דירוג:
(6 מדרגים)