סטיפס ל ?  


סמן

הכנת קטשופ ביתי - איך להכין קטשופ בבית?


‏יום ראשון ‏12 ‏מאי ‏2013 מאת: מערכת סטיפס   class="thickbox"
איך מכינים קטשופ בעצמכם?


הנה מתכון להכנת קטשופ עצמית:

המצרכים:
======

1 ק"ג עגבניות אדומות ובשלות מאוד, רצוי מזן "תמר"

צרור עלי תימין

1 כף שמן זית

1 כפית פלפל שחור גרוס

מלח

1 כף חומץ יין אדום

2 כפיות סוכר

מעט טבסקו (לא חובה)


אופן ההכנה:
========

1. חוצים את העגבניות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומתבלים בשמן זית, עלי תימין, מלח ופלפל שחור.

2. אופים כ-3 שעות בתנור שחומם ל-110 מעלות.

3. מעבירים את העגבניות למעבד מזון, מוסיפים סוכר וחומץ וטוחנים. מי שרוצה יכול להעביר דרך מסננת דקה לקבלת מחית חלקה. חובבי החריף יכולים להוסיף מעט טבסקו.

בתיאבון!
 
דירוג:
(1 מדרגים)



תגובות לטיפ: