5 תשובות
יאא מזל טוב!!
תהיי מרוכזת בזה.
מזל טוב:)
ממליצה לך להשקיע בקורס, להקשיב לכל השיעורים, כל מילה שהמדריך אומר בשיעור חשובה.
בסוף כל שיעור ממליצה לך לסכם את החומר בעצמך בעזרת המצגות
ולפני כל בוחן ללמוד טוב טוב את החומר, זה משתלם ובמבחן הסופי יהיה לך קל יותר
בהצלחה❤
מזל טוב!

אוקי הטיפים

- תכתבי כל דבר במחברת יותר מפעם אחת כי ככה זה יכנס לראש

- תכתבי דברים שאולי לא רשומים במצגות (הן לא הכי מעודכנות) ודברים שהמדריכים שלך יגידו

- אל תפחדי לבקש עזרה מהמדריכים ושיחזרו כל מה שהם אומרים (זה התפקיד שלהם אחרי הכל גם אם השאלה ממש מטומטמת עדיין תשאלי)

- תנסי להתיידד עם שאר הכיתה שלך בקורס כי זה ממש יעזור לך למקרה ואת לא זוכרת משהו ואת רוצה לשאול (התיידדתי עם כמה והן עזרו לי כי נכשלתי במועד א' של העיוני ואפילו נתנו לי מלא מלא מלא הסברים וסיכומים ממש מדהימים)

- תהי בשקט בשיעורים ואם יש לך שאלות אז רק למדריכים, לא לאנשים מסביב כי זה ממש מפריע למדריכים ברצף ואת גם קוטעת אנשים אחרים

- תביאי אוכל ומים ואולי גם כסף לקורס כי הוא יכול להיות ממש ארוך ומבאס לשבת שם רעבה

- אל תפחדי לעשות טעויות כי כל המטרה בקורס זה שתוכלי ללמוד מהם (נגיד על הבובת האני של התרגול להחייאה, תקחי את הערות של המדריכים שלך וזה רק ישפר לך בפעם הבאה)

- בתרגול החייאה תהי קולנית.
כשאת צועק "שוק להתרחק" אז תצעקי ממש חזק, זה יראה למדריכים שלך שאת לא מפחדת ושאת לא מתביישת במקרה וזה היה מקרה אמיתי

- בקשר לקודם גם כשאת בתרגול תתנהגי כאילו הבובה היא בן אדם אמיתי ואל תהי אדישה (המדריכים יראו את זה לא בסדר כי במקרה אמיתי את ממש לא תהי אדישה)
אז תדברי לבובה כאילו היא באמת אדם שלא מגיב כשאת שואלת "אדוני אדוני" ומוחאת כפיהם ממש ממש חזק


שוב ממש בהצלחה
ואם תזכרי בתגובה הזו אחרי שאת מתקבלת אני יכולה לשלוח לך טיפים למשמרת ראשונה (עשיתי רשימה ממש ענקית כי מכל הקורס שלי אני הייתי הכי ראשונה שקיבלה משמרת והייתי צריכה להרגיע את כולם ועם טיפים שהלוואי ואני הייתי יודעת לפני שהגעתי למשמרת ראשונה)
M.v
שואל השאלה:
אמאלהה תודה m.v
אנונימית
בכיף 3>
M.v
באותו הנושא: