7 תשובות
יכול להיות. הם מאיימים כבר שנים על נמל אשדוד
וגם איראן זה יותר צפונה מי לבנון יש את סוריה ואחרי עיראק ואז איראן
וגם יש להם טילים בליסטים אז יכול להיות היה דרום באר שבע או משהו. נראלי היה אותו דבר כמו שהיה באפריל
במידה וזה יהיה מאיראן כן .
זה יגיע לכל הארץ כנראה, מקווים שלא
שואל השאלה:
מה.. איראן שכנים של לבנון, לא בדרום..
אנונימית
היי אנונימית יקרה,

אם הבנתי נכון, את מדריכה במחנה הילדים? רואה שעברו כמה ימים מאז כתיבת הפוסט, ולא יכולה לתאר כמה אחריות וודאי מוטלת על כתפייך ברגעים האלה שאת נמצאת במחנה ואת גודל העמימות שאיתה את נאלצת להתמודד. גם אם בסופו של דבר כלום לא קרה והכל עבר בסדר, התחושת חוסר וודאות והמחנק שייתכן וחווית באותם רגעים יכולה להיחוות כמשתקת ומטלטלת, מעצם הציפייה לגרוע מכל.

מתארת לעצמי שתחושת החוסר אונים שחווית וייתכן ואת עדיין חווה, גורמות למצוקה רבה.. זה יכול להיות מאוד מאיים ומציף להתמודד עם התחושות האלו בכוחות עצמך. לעיתים שיתוף אדם קרוב או פנייה לאדם שאת סומכת עליו יוכל להקל מעט על תחושת הסערה שמתחוללת בפנים, ואולי לפתוח בפנייך דרכים חדשות שיהיה ניתן להתמודד דרכן ולמצוא מעט תקווה גם במקומות בהם הכל נראה כל כך חשוך.

חשוב שתדעי שאת לא לבד ואנחנו בעמותת סה"ר כאן בשבילך. אם תרצי, תוכלי לשתף אותנו דרך הצ'אט של העמותה בצורה אנונימית ואולי נוכל ביחד למצוא את הדרכים שיהיה ניתן להתמודד דרכן. תוכלי להיכנס לאתר דרך הקישור המצורף בתחתית התגובה, או ישירות דרך מספר הווצאפ 055-9571399.

שלך, מתנדבת סה"ר.