התחברות
הרשמה
אני בקושי סובלת מכאבי ראש, יש לי היום כאבי ראש חזקים ולחץ בעניים ממה זה יכול להיות?
15 בדצמבר 2016, 21:10
כאבי ראש
חומרים טבעיים
בטן
2 תשובות
אולי את צריכה משקפיים
פ
פסססט
יכול להיות שאת מצוננת ושהסינוסים שלך סתומים. זה יכול לגרום לכאבי ראש וסחרחורות. לפעמים גם לחץ בעיניים.
E
Elirori
באותו הנושא:
יש לי כאבים מטורפים בצד של הגוף (באגן בערך) ואני בקושי מצליחה ללכת, אנימתה מכאבים, מישהו יודע מה זה ואיך להעלים את הכאב?
כאבי ראש וקשיי שינה - כואב לי הראש כל היום ואני לא מצליחה לישון, מה לעשות?
תחילת מחלה וצום ביום כיפור - אני סובלת מכאבי גרון חזקים ונפיחות גדולה בשקדים, ואיום לעליית החום. האם מותר\רצוי\כדאי לי לצום ביום כיפור?
העברת כאב גרון - הגרון שלי ממש כואב ואני בקושי מצליחה לבלוע. מה לעשות כדי להעביר את הכאב?
סובלת מכאבי מחזור חזקים
שלום, קמתי היום בבוקר עם צינון וכאבי גרון שאני אפילו בקושי יכול לבלוע רוק, יש איזושהיא תרופת סבתא או משהו להעביר את זה כמה שיותר מהר?
כאבי גב חזקים בצד אחד - היי, יש לי כאבים בצד שמאל, אין לי מושג למה זה ואני בקושי יכולה ליישר את הגב וזה כאבי תופת, בבקשה תעזרו ליי מה אפשר לעשות?
להקל על כאבים בגרון - שלום, אמא שלי סובלת מכאבי גרון איך להקל במידת האפשר על כאבי הגרון?
הרגעת כאבי אזניים - חברה שלי עם כאבי אוזניים חזקים מאוד, וכואב לי הלב לראות אותה סובלת מה אפשר לעשות שירגיע לה את האוזנים עזרה דחוף אני מתחנן.
כאבים וסחרחורת - יש לי כאבי ראש, סחרחורות וכאבי בטן קלים (קושי בשינה על הבטן). מה עלי לעשות?
יש לי כאבי גרון ממש חזקים נראה לי שזה דלקת גרון ואני סובלת