6 תשובות
שואל השאלה:
אני זוכרת רק מורות ספורות לאורך השנים שאמרו לי איך בדיוק ללמוד ובמילים האלה "אני מאמינה בך, אני אלך איתך יד ביד ואת תצליחי" ותאמינו או לא זה שיפר את הציונים שלי משמעותית. לא מספיק, אבל שיפר מאוד.
כשהילדים שלי לא ירצו ללכת לבית הספר, ולא שנה אחת, שנתיים, 4 שנים שהם לא מגיעים לביתהספר ואומרים שהכל בסדר, הכל לא בסדר.
הייתי רואה שיש כאן משהו אחר. אני הייתי הולכת איתם יד ביד כי לא הייתי סומכת שיהיו מורות כמותן. ושהן יהיו הרוב.
אני לא הייתי העצלנית. כל מי שמכיר אותי באמת יודע.
כנראה שהמוסדות חינוך שלנו עצלנים בעצמם.
אהבתי מאוד. ואני מתחברת מאוד. פעם ראשונה שקראתי משהו שכתבו פה עד הסוף ועוד התעניינתי
יש הרבה תלמידים כמוך. סדר היום המשעמם של בית הספר והשיעורים.. זה לדעתי מה שגורם לרוב הילדים שמרגישים כמוך להדרדר בלימודים. זה לא קשור לעצלנות ולא קשור לשכל שלהם. אני גם עברתי את אותו הדבר בתיכון. אצלי היה פחות מזל ממך, לא היו לי לא הורים שניסו לעזור ולא מורות שדחברו איתי. לא למדתי ולא השקעתי בלימודים, ועם הזמן התחלתי להחסיר מלא! לא הצלחתי להביא את כצמי למצב כמעט שאני יוצאת לבית ספר, אצלי זה היה בעיקר כי שיעמם אותי עד מוות בית הספר, ולא אהבתי באופן כללי את בית הספר שלי. לא הרגשתי שייכת שם.
אני מתחבר למה שרשמת עברתי גם סיפור כזה בערך אפשר להגיד..את נשמעת חכמה אני בטוח שתצליחי(:וחושב שעדיף שתשארי ככה
היי ראיתי את התגובה שלך לתשובה שלי. זה נכוןזה באמת לא היה ברור לי שזה מה שעברת מהטסט הראשון שקראתי. בהסבר שלך על הטקסט היה מובן הרבה יותר אז אל זה גרם לך להבין את זה, זה מעולה (:
וסתם מסקרן אותי למה את מאשימה יותר את היועצת/מנהלת? אני אישית במקומך הייתי כועסת על ההורים. כניראה הייתי מרגישה שהם לא התערבו מספיק או שמו לב אלי.
שואל השאלה:
snow white.
אני באמת מצטערת שעברת אותו דבר...
אבל הביקורת שלך הראתה לי שכנראה לא הדגשתי מספיק את מה שעברתי שם.
ברור שעברתי דיכאון כלשהו, או שלא היה לי טוב איפה שאני נמצאת. ההורים שלי לא עזרו לי, הם פשוט הניחו לי לנפשי. ואותן מורות שעזרו לי, עזרו לי רק לאותו מקצוע. והמחנכת אחרי שדיברה איתי, שם זה הפסיק. עדיין לא הרגשתי שייכות, רצון, ואיזשהו מוטיבציה להוציא בגרות טובה.
הממוצע שלי עדיין נמוך. יש רק מקצועות מסויימים ששיפרתי.
האצבע המאשימה היא כלפי היועצת, המנהל, הסגנית מנהל ואותן מחנכות שכל מה שעשו זה לדבר.
תודה שהסבת את תשומת ליבי.
באותו הנושא: