2 תשובות
בשר לסוגיו,גולש לשון וכו',
פשטידות,
עוף, מטוגן, מבושל ברטבים מתקתקים/חריפים וכו',
וזהו בערך..
אורן א
דגים
קציצות דגים
כבד עוף
כנפיים
עוף שלם או חלקיו
בשר מכל סוג
פשטידות ירק
פשטידות חלביות (גבינות)
ספגטי
אורז
מרקים(עדשים.. שעועית.. כתום.. עוף.. עגבניות)
מאפים (בורקס..פיצות..עוגות שמרים)
ממולאים למיניהם (למעט תפ'א)
כל סוגי הקטניות.
בעקרון ניתן להקפיא כל מנת אוכל למעט תפוחי אדמה הנוטים לאבד טעמם ומרקמם בהקפאה ואחר הפשרה אינם ראויים למאכל.
מומלץ לחלק למנות לפי הצורך.
מומלץ להוציא מהמקפיא ערב קודם למקרר ולחמם לפני ההגשה בתנור או טוסטר אובן.
מיקרוגל עשוי להפוך בשר או עוף לצמיגי כל השאר ניתן להפשיר או לחמם בו.
שרה'לה