4 תשובות
אורז, ירקות מבושלים חוץ מתפוחי אדמה, קוסקוס, פסטה, פשטידות. ממולאים ועוד.
mckishta
ניתן להקפיא הכל!!!
עקרונית: כל מה שיש בו קמח+שמן ניתן להקפאה. (עוגות, פשטידות..)

מרקים- כולם ניתנים, אם כי מרק שהעיקר בו ירקות- לא מומלץ, מפני שיהפכו "סמרטוטיים".

עוף,בשר,קציצות- ניתן להקפיא ישירות עם רוטב. אין צורך להפריד.

אורז ופסטה ניתן להקפיא עם או בלי רוטב. תפוחי אדמה-לא מומלץ.

אני משתדלת להקפיא תוך חלוקה לכמויות, מעדיפה בכלי ההגשה.

חימום לאחר הקפאה: הפשרה הדרגתית (עדיף במקרר.)
חימום בחום נמוך (מאפים-או על מה שנמצא בתבניות חד פעמיות מאלומיניום- בתנור- , תבשילים בכלים אחרים- במיקרו).
לי
קיטניות ניתן להקפיא בקלות - למשל שעועית, חומוס וכדומה.
אמא ל3+חתול