4 תשובות
כדי שהאדים יספגו באורז והאורז יקבל את הטעם של הבישול...
יש חשיבות ליחס בין כמות האורז והמים. לכן כל עוד המכסה סגור האורז יספוג את כמויות המים הנכונות. אם תפתח המכסה כל הארומה וחלק של המים יעלמו וזה פוגם בטעם ובאיכות
רן
רן
למה בדיוק אני לא יודע אבל אני יודע שזה מה שגורם לאורז לא עיסתי ויותר שהגרגירים מופרדים.
ואגב תכסה אותו במגבת על המכסה יהיה לזה יותר אפקט.
ואגב תכסה אותו במגבת על המכסה יהיה לזה יותר אפקט.
לגבי האורז, פעם הייתי שמה מגבת ומן הסתם המגבת בדרך כלל מבושמת באבקת כביסה וגם מרכך, לכן אני שמה נייר אפייה יוצא מצוין וללא ריחות לוואי, מומלץ.
מתי מזרחי
באותו הנושא: