4 תשובות
אפשר להכין פשטידת ברוקולי או ברוקולי מוקרם (כתוספת)
את מאדה את הברוקולי
ואז מסדרת אותו במגש עם מלח פלפל שמן זית וקצת שום גבישי ומכניסה לתנור עש שהברוקולי נהיה קצת שרוף.. ממש מעולה..:)
אנונימית
שואל השאלה:
שכחתי לציין- זה צריך להיות טבעוני- בלי בשר, חלב או ביצים.
מרכיבים:
1 בצל - גדול
200 גרם ברוקולי
200 גרם כרובית
1 צרור / חבילה קוטג' - לא חשוב אחוזי השומן (ענין של דיאטה)
1 צרור / חבילה שמנת לבישול - שמנת מתוקה לבישול
קורט פלפל
קורט אגוז מוסקט
3 ביצים
קורט מלח

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום 180. מטגנים בצל בשמן עד לריכוך. מבשלים במי מלח את הכרובית והברוקולי במשך 10 דקות.

קוצצים ברוקולי וכרובית ומניחים בקערה. מוסיפים בצל, שמנת, קוטג', ביצים, מלח, פלפל ומוסקט. מערבבים היטב. יוצקים לתבנית משומנת קלות ואופים בחום 180 במשך כ - 50 דקות.