6 תשובות
תיקח סיר לפסטה, שים את הפסטה ומים חמים עד שזה מכסה את הפסטה ותן לזה להתבשל(מידי פעם לערבב כדי שזה לא ידבק לתחתית הסיר)
ממליצה לשים את הגז על אש בינונית עד נמוכה.
בינתיים שזה מתבשל, תיקח עוד סיר (יותר קטן, לרוטב), שים שם 5 כפות (מלאות) של רסק עגבניות, כפית מלח שטוחה, 3 כפות פפריקה, טיפה (ממש טיפה) פלפל שחור גרוס ומעט שמן, לשים על אש נמוכה ולערבב, ואז להוסיף כוס וחצי מים רותחים, ולערבב עד שזה נהיה אחיד ובלי גושים.
אחרי שהפסטה מוכנה, שים מסננת בכיור ושפוך לשם את הפסטה ושים עליה מים קרים מהברז.
אחרי זה אתה מחזיר את הפסטה לסיר, שופך עליה את הרוטב שהכנת ומערבב.
בהצלחה ובתיאבון.
ממליצה לשים את הגז על אש בינונית עד נמוכה.
בינתיים שזה מתבשל, תיקח עוד סיר (יותר קטן, לרוטב), שים שם 5 כפות (מלאות) של רסק עגבניות, כפית מלח שטוחה, 3 כפות פפריקה, טיפה (ממש טיפה) פלפל שחור גרוס ומעט שמן, לשים על אש נמוכה ולערבב, ואז להוסיף כוס וחצי מים רותחים, ולערבב עד שזה נהיה אחיד ובלי גושים.
אחרי שהפסטה מוכנה, שים מסננת בכיור ושפוך לשם את הפסטה ושים עליה מים קרים מהברז.
אחרי זה אתה מחזיר את הפסטה לסיר, שופך עליה את הרוטב שהכנת ומערבב.
בהצלחה ובתיאבון.
תחמם מים בסיר עם כף שמן בערך וקורט מלח חכה שהמים יתחממו (יופיעו בועות) ותוסיף פסטה עד שאתה רואה שהפסטה מוכנה , תסנן את המים .
ותראה מתכון לרוטב שאתה רוצה בגוגל
ותראה מתכון לרוטב שאתה רוצה בגוגל
אנונימית
גם אני לא יודעת להכין פסטה חחח
אני גם בקושי יודעת חחח
בכיף! איזה פסטה אתה רוצה להכין? אני יעזור לך
תמצא מתכונים
באותו הנושא: