5 תשובות
לוקחים לחם שחור רגיל או חלה לפרוסות
טובלים בחלב ואחר כך בביצה
מטגנים בשמן כמו חביתה וכשמוחן אפשר להוסיף סוכר או כל דבר אחר...
טובלים בחלב ואחר כך בביצה
מטגנים בשמן כמו חביתה וכשמוחן אפשר להוסיף סוכר או כל דבר אחר...
היי מאמיי...
קודם כל תיקחי לחם פרוס לבן רגיל שקונים בסופר,
ביצה וחלב
אופן ההכנה:
תשברי ביצה ותערבבי אותה כאילו את הולכת להכין חביתה...
תשפכי בקערה אחרת חלב
לאחר מכןן תחממי מחבת עם שמן ואז תתחילי לקחת פרוסות לחם לטבול קודם בביצה ואחר כך בחלב ולטגן וכך לעשות..
לאחר שהפאוסות מוכנות תספגי אותם בסוגר ובתיאבוןן
פשוט וקל בהצלחה...
קודם כל תיקחי לחם פרוס לבן רגיל שקונים בסופר,
ביצה וחלב
אופן ההכנה:
תשברי ביצה ותערבבי אותה כאילו את הולכת להכין חביתה...
תשפכי בקערה אחרת חלב
לאחר מכןן תחממי מחבת עם שמן ואז תתחילי לקחת פרוסות לחם לטבול קודם בביצה ואחר כך בחלב ולטגן וכך לעשות..
לאחר שהפאוסות מוכנות תספגי אותם בסוגר ובתיאבוןן
פשוט וקל בהצלחה...
היי אנונימי
כמות ל 6 פרוסות לחם,
2 ביצים
3/2 כוס חלב
רבע כפית קינמון טחון
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
1 כפית תמצית וניל
מעט מלח
להקציף את כל החומרים יחד (ללא הלחם, כן?!...) לחמם מחבת שמומנת מעט על אש בינונית, לטבול פרוסה בתרכובת שנוצרה, לשים במחבת, ולטגן משני הצדדים.
בתאבון!
2 ביצים
3/2 כוס חלב
רבע כפית קינמון טחון
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
1 כפית תמצית וניל
מעט מלח
להקציף את כל החומרים יחד (ללא הלחם, כן?!...) לחמם מחבת שמומנת מעט על אש בינונית, לטבול פרוסה בתרכובת שנוצרה, לשים במחבת, ולטגן משני הצדדים.
בתאבון!
2 ביצים
3/2 כוס חלב
מעט מלח
להקציף את כל החומרים יחד לחמם מחבת שמומנת מעט על אש בינונית, לטבול פרוסה בתרכובת שנוצרה, לשים במחבת, ולטגן משני הצדדים.
בתאבון!
3/2 כוס חלב
מעט מלח
להקציף את כל החומרים יחד לחמם מחבת שמומנת מעט על אש בינונית, לטבול פרוסה בתרכובת שנוצרה, לשים במחבת, ולטגן משני הצדדים.
בתאבון!
פרוסות לחם רגילות
ביצה 1
ממש קצת חלב אולי חצי כוס
וטיפה מלח
לערבב בקערה
לחמם מחבת עם קצת שמן
להתחיל לטבול את הלחמים, לטגן משתי הצדדים כדקה
וזה מוכןן יאמי ;)
ביצה 1
ממש קצת חלב אולי חצי כוס
וטיפה מלח
לערבב בקערה
לחמם מחבת עם קצת שמן
להתחיל לטבול את הלחמים, לטגן משתי הצדדים כדקה
וזה מוכןן יאמי ;)
אנונימית
באותו הנושא: