תשובה אחת
אם זה מנה של אחת אז 4כפות של בורגול ואם זה יותר אז 8כפות שמה את הבורגול בסיר שוטפת במים קרים לארבע כפות בורגול שמה כוס וחצי של מים ושל 8 כפות 2 וחצי מים רותחים עדיף שמה על הגז ומכסה עם המכסה חלקית אחרי שתיים שלוש דקות שמה תבלינים שרוצים שמן קצת מערבבת וסוגרת את המחסה חלקי מחכה עוד 4 דקות ובודקת אם מוכן בעקרון אם המים נרתחו אז מוכן אם לא תשאירי לעוד 2 דקות
מקווה שהבנת בתאיבון
מקווה שהבנת בתאיבון
באותו הנושא: